Mester Sjæl

Sjælshealing og sjælsbillede.

Få malet dit eget sjælsbillede:


Under en sjælshealing, hvor du ligger fuldt påklædt på min briks, henter jeg informationer fra din sjæl i mit behandlerrum i City of Light, der er et mødested i 5. dimension, hvor alle lysarbejdere, engle, Mestre og stjernevæsner kan komme og få og give undervisning og udveksle erfaringer.

Jeg ser de områder af dit liv, som din sjæl ønsker at arbejde med lige nu og her og mens jeg healer dig, laver jeg en skitse med de billedlige oplysninger, mønstre og farver, som symboliserer din udvikling og vejen frem.

Din guide eller skytsengel kan evt. have et ønske om at være med på billedet for at styrke dig og jeres samarbejde.

Efter sessionen, som varer ca 1 time, vil du få et feedback på de oplysninger, jeg har modtaget.


Jeg vil herefter male et billede til dig med de billedlige oplysninger, jeg har modtaget, farver, healings koder, som vil styrke dig og din healing og udvikling fremover.

Du aktiverer billedets energier, healing og koder ved at se på det, visualisere det og ved at ville og have til hensigt at blive healet.

Du kan også trække energien med hænderne fra billedet hen mod dig - dit hoved eller andre steder på kroppen, hvor du føler eller har lyst til at blive healet. Du kan også trække energien ind med åndedrættet.


Jeg maler i olie eller akryl maling på lærred i størrelserne 30 x 30, 50 x 50, 50 x 60 eller 60 x 80.

Billedet bliver indrammet i sort eller sølv svæveramme og pakkes i bobbelplast, når du henter billedet.

Min malestil er "organisk" abstrakt med symboler - ofte naturen.

Se eksempler i billedgalleriet.

Pris for 1 session sjælshealing: 500,- kr + materialer mellem 200-500,- kr + arbejdstid efter størrelse (200,- kr. i timen)


Klienthistorie:

Jeg kan varmt anbefale Mianne's dybe og energifyldte sjælsbilleder. Hun laver billeder, som er omfattende og indsigtsfulde.

Jeg kender min Monad særdeles godt og jeg arbejder sammen med hende hver dag. Derfor genkendte jeg straks energien i billedet og følte mig hjemme i det. Efter jeg fik billedet med hjem, opdagede jeg nuancer i det og fandt ud af, at det omfatter fortid, nutid og fremtid på en rigtig fin måde. Det er et meget totalt billede med en utrolig dybde. Det indbyder til ascension via sine subtile invitationer og aktiveringer. Mianne favner energimæssigt rigtig bredt og kan beskrive både lette og tunge energier på en fin og kærlig måde. Hendes billeder er kraftfulde værktøjer for den spirituelt søgende. (Anonym)