Mester Sjæl

Spirituelle og intuitive malekurser.

På alle malekurserne vil jeg føre jer ind i mit male-værksted i City of Light, hvor der er 5. dimensionsenergier. Når vores energifrekvens er højere, vil vi nemmere kunne komme i kontakt med vores egen sjæl, men også med engle, de opstegne Mestre eller Stjernevæsner.

Se mere om City of Light på: www.city-of-light.dk


Et malekursus henvender sig til mennesker, der er midt i en ascension-process, dvs. en stor personslig udviklingsproces, hvor man er ved at få kontakt til sin sjæl og sit sjælspotentiale, der indeholder utrolig megen visdom og kærlighed.

Ascension-processen kan være hård og smertefuld, men man behøver ikke at gå den alene. Der står masser af engle, mestre og stjernevæsner parat til at hjælpe os, hvis vi åbner op og giver dem lov. De gør intet uden vores tilladelse og ønske. Vores frie vilje bliver 100 % respekteret. Men giver vi dem lov, er deres ubetingede kærlighed og forståelse for vores livssituation en vidunderlig drivkraft og motivation til at gå vejen. Og ja! Vi ER værdige. Vi ER elskede, set, hørt og forstået.


Hvert kursus starter med en guidet meditation og energiøvelser:

Få boostet din udvikling og ascension.

Få øvelser, der renser og styrker energierne i dine chakras og aura.

Få renset gammel, negativ og stagneret energi.

Få løst op for tanke-følelses-og handlemønstre.

Få optimeret dine muligheder og potentialer.

Få større kontakt til din sjæl.


Vi maler oftest intuitivt, da sjælen kommer bedst frem med sit budskab her, men man kan også male det man så, hørte, mærkede under meditationen.

Der kræves ingen forudsætninger - kun ønsket om at lege med farverne.

Billederne er process-billeder og behøver ikke være "smukke" eller "rigtige". Billederne skal fortælle os, hvor vi er lige nu i vores udvikling. Vi skal modtage det, der er til os og ikke ønske noget bestemt. Derfor skal vi lege med farverne og slå hovedet fra, så sjælen kan komme til.


Sted: Valhals Kvarter 33, 2670 Greve

Små hold: 2-4 deltagere

Tidspunkt: 10.00-14.00 (som regel lørdage eller søndage)

Medbring selv materiale: Lærred eller kraftigt papir, pensler og akrylmaling.

Tilmelding på tlf. 24248890

Pris: 500,-kr som betales på mobilepay ved tilmeldingen.

P.t ingen aktuelle kurser - kommer snart.