Mester Sjæl

Engle Reiki Healing

Reiki er et japansk ord og betyder "Universets livsenergi". Det er en altomfattende og altgennemtrængende livskraft eller livsenergi.


Reiki healing er en meget blid, men utrolig kraftig healing-energi, som er anvendelig på alle planer: det fysiske, psykiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle plan.

Reiki energien fortætter og fremskynder livsenergien, der gennemstrømmer det menneskelige legeme.

Derudover opløser Reiki energien fysiske og psykiske blokeringer fra barndommen eller tidligere liv, ubevidste handlingsmønstre, som nu kan heales.

De handlingsmønstre, der ligger til grund for ens ubalancer, forvandles ved at blokeringerne opløses og giver dig et nyt overskud i hverdagen.

Engle Reiki Healing giver mulighed for indre og ydre forandring og vækst og hjælper med at skabe en stærkere bevidsthed.


Under Engle Reiki Healingen er jeg kanal for Engle Reiki Englene, og de arbejder gennem mig. Engle Reiki englene kender dig og alle dine fysiske, psykiske, mentale, følelsesmæssige og karmiske blokeringer, og de ved præcist, hvad du er parat til at få healet i samklang med den Guddommelige vilje og din Sjæls vilje.

Jeg får tit billeder og beskeder til klienten angående problemstillingen og gode råd for fremtiden, og tit kommer en ærkeengel eller en opstegen Mester også tilstede for at støtte healingen med deres kærlighed og visdom.


Du ligger fuldt påklædt på min briks i hjemlige omgivelser, og jeg holder forskellige steder på kroppen under healingen.

En session varer ca 1 time - dog første gang lidt længere på gr.af en kort indledende samtale før healingen og feedback efter healingen.


Jeg anbefaler, at du køber en pakke med flere healinger, da jeg vil arbejde med forskellige teknikker og energi frekvenser, der arbejder på forskellige planer. Vi kan på den måde grave dybere og frigøre energi på flere planer.


Mit speciale er de mentale, følelsesmæssige, psykiske og karmiske blokeringer, som jeg under healingen kan opløse, så din personlige og spirituelle udvikling får et boost.

Jeg har stor erfaring med Ascension - opstigning til højere frekvenser og de problematikker, der er forbundet dermed.

Jeg er behandler i City of Light, som er en platform i 5 dimension, hvor man lettere kan møde, samarbejde og få inspiration fra engle, Mestre og stjernevæsner. (Læs mere på www.city-of-light.dk )

Prisliste og Pakker:

1 behandling på briks...……………………………...500,-kr

1 fjernhealing (30 min)………………………………250,-kr

1 lille pakke - 3 gange på briks...…………………...1350,-kr

1 lille pakke fjernhealing - 3 gange...………………..675,-kr

1 medium pakke - 3 x briks+ 3 x fjernhealing...…...2025,-kr

1 stor pakke - 5 gange på briks...…………………...2250,-kr

1 stor pakke fjernhealing - 5 gange...……………….1125,-kr

1 kæmpe pakke 5 briks + 5 fjernhealing...………….3300,-kr

Hele beløbet betales kontant eller på mobile pay inden start.